Zebrania z rodzicami

Harmonogram zebrań i konsultacji dla rodziców w roku szkolnym 2023/2024

Lp.DataUwagi
1.7 września 2023r.
(czwartek)
Zebranie ogólne
16.30 – klasy I, II, III ,IV, V
2.14 września 2023r.
(czwartek)
Konsultacje dla rodziców
16.30-17.30
3.12 października 2023r.
(czwartek)
Konsultacje dla rodziców
16.30-17.30
4.30 listopada 2023r.
(czwartek)
17.30-18.30 konsultacje dla rodziców
16.30-17.30 zebranie ogólne dla klas maturalnych
5.14 grudnia 2023r.
(czwartek)
17.30-18.30 konsultacje dla rodziców
16.30-17.30 zebranie ogólne dla pozostałych klas
6.08.02.2024r.
(czwartek)
Konsultacje dla rodziców
16.30-17.30
7.21 marca 2024r.
(czwartek)
17.30-18.30 konsultacje dla rodziców
16.30-17.30 zebranie ogólne dla klas maturalnych
8.18 kwietnia 2024r.
(czwartek)
Konsultacje dla rodziców
16.30-17.30
9.23 maja 2024r.
(czwartek)
17.30-18.30 konsultacje dla rodziców
16.30-17.30 zebranie ogólne
10.17 czerwca 2024r.
(poniedziałek)
Konsultacje dla rodziców
16.30-17.30

Wykaz konsultacji dla rodziców w ramach godziny „dostępności nauczyciela” prowadzonych przez nauczycieli Zespołu Szkół Nr 2 im. Jana Wyżykowskiego w Lubinie w roku szkolnym 2023/2024

 
LP.Nazwisko i imię nauczycielaPrzedmiotNr sali
1.Kaliska – Drozd Magdalena  wicedyrektorgabinet
2.Ostaszewska Agnieszka wicedyrektorgabinet
3.Kozłowski Arkadiusz  kierownik kształcenia praktycznegogabinet 102 
4.Bieżyńska Katarzyna nauczyciel współorganizujący kształcenie202
5.Borek Jolanta bibliotekarzbiblioteka
6.Budzanowska Justyna  j.polski, bhp,historia14 
7.Cąkała Lucyna j.angielskipokój nauczycielski
8.Dominiczak Edyta Wyposażenie i bhp w gastronomii Planowanie i organizacja produkcji gastronomicznej
Pracownia gastronomiczna
Pracownia planowania żywienia i organizacji produkcji gastronomicznej
Pracownia usług i obsługi konsumenta w gastronomii.


103
9.Droździak Agnieszka język niemiecki, język angielski132 
10.Dunaj-Stefańska Marta język polski28
11.Fendorf-Róg Agnieszka religia27
12.Fiszer Patrycja 1.Rozliczanie imprez i usług turystycznych, 2.Sprzedaż imprez i usług turystycznych, 3.Realizacja imprez i usług turystycznych, 4.Animacje czasu wolnego, 5.Pracownia hotelarska-recepcja, 6.Usługi dodatkowe w obiekcie hotelarskim, 7.Przygotowanie i podawanie śniadań, 8.Marketing w hotelarstwie, 9.Obsługa informatyczna w hotelarstwie.11
13.Gelczuk Mariusz  Wychowanie fizycznePion sportowy, gabinet nauczycieli w-fu 
14.Gębka Bogusława historia/geografia29
15.Gieras-Idczak Ilona język polski114
16.Górska Kamila pedagog szkolny, pedagog specjalny215
17.Grodzka Joanna historia, geografia105 
18.Hanoff Tomasz przedmioty zawodoweZ3
19.Hawrysz Beata pedagog szkolny, pedagog specjalny120
20.Holdenmajer Marcin j.angielski30
21.Horodecka – Niećwieja Joanna przedmioty zawodowe ekonomiczneZ7
22.Iwanicka Marta j.angielski137
23.Jagiełło Mirosława Religiapokój nauczycielski
24.Jakubowska – Szynal Izabela język niemiecki136
25.Jaremkiewicz Marcin Podstawy budownictwa, Technologia robót wykończeniowych, Rysunek i dokumentacja techniczna119
26.Jaszek Wiesław  matematyka, fizyka113
27.Józefowski Grzegorz  Roboty wykończeniowe – zajęcia praktyczne, Religia27
28.Kasprzyszak Paulina j.angielski124
29.Kazimierczyk Jacek  Wychowanie fizyczne Pion sportowy, gabinet nauczycieli w-fu
30.Knutelska Joanna przedmioty zawodowe logistycznez6
31.Konarska-Tulik Magdalena chemia225
32.Kotlińska Elżbieta  przedmioty zawodowe poligraficzne, HIT, WOS, historia13
33.Koval Stanislavaj.angielski124a
34.Kozber Daniel Wychowanie fizycznePion sportowy, gabinet nauczycieli w-fu
35.Kozdra Halina informatyka, przedmioty zawodoweZ1
36.Kozerska Marta Zasady żywienia
Pracownia technologii gastronomicznej
Z11
37.Krasny Joanna doradca zawodowy118
38.Krasny Piotr fizyka/informatyka32
39.Kruczek Katarzyna przedmioty zawodowe ekonomiczne204
40.Krzyżanowska Magdalena j. angielski129
41.Kukuć Kazimiera j.polski24
42.Kulesza Joanna przedmioty zawodowe hotelarskieZ14
43.Kurzawińska-Jeż  Małgorzata chemia/biologia225
44.Kuśmierek Krzysztof Zajęcia praktyczne gastronomiczne
45.Kwarcjan Angelika j.angielski, j.niemiecki131
46.Leszkiewicz Edyta j. angielski125
47.Lipiński Kamil Zajęcia praktyczne gastronomiczne
48.Lubos Justyna Wychowanie fizycznePion sportowy, gabinet nauczycieli w-fu
49.Łata Agnieszka  matematyka217
50.Łuczak Beata plastyka123
51.Madej Barbara  Pracownia technologii gastronomicznejpokój nauczycielski
52.Mazur Agnieszka Przedmioty zawodowe logistyczne i ekonomiczne25
53.Mazurek Ewelina  historia, nauczyciel współorganizujący kształcenie20
54.Niziołek Anna matematyka216
55.Nowakowska Anna Pracownia gastronomiczna
Pracownia usług i obsługi konsumenta w gastronomii.
Usługi gastronomiczne i cateringowe
202
56.Oblej Adrian 
57.Ostaszewska – Kozber Magdalena  Język angielski130
58.Ostrowska Radosława  Wychowanie fizycznePion sportowy, gabinet nauczycieli w-fu
59.Pajdzik Violetta język niemiecki104
60.Pater-Chrul Aneta Matematyka224
61.Politowicz Joanna  j. niemiecki/przedmioty zawodowe213
62.Porzycka Kinga wychowanie fizyczne/edukacja dla bezpeczeństwagabinet wychowania fizycznego
63.Przygoda Jolanta  geografia123
64.Rudziewicz Elżbieta Wychowanie fizycznePion sportowy, gabinet nauczycieli w-fu
65.Sabat – Żełobowska Agnieszka Pedagog szkolny/ reedukator112
66.Sawczuk Jacek Wychowanie fizycznePion sportowy, gabinet nauczycieli w-fu
67.Sieniek Joanna j. polski113
68.Słabicki Krzysztof informatyka, przedmioty zawodowe poligraficzneZ3
69.Soboń Monika konsultacjepokój nauczycielski
70.Stasieńczuk Justyna j. angielski, j. niemiecki131a
71.Sułkowicz Łukasz historia/hit111
72.Szponarska Joanna  Ekonomia i prawo w działalności gastronomicznej, podstawy przedsiębiorczości, biznes i zarządzanie, pracowna hotelarska – hotel, organizacja prracy w hotelarstwie, ekonomika przedsiębiorstw, kadry i płace, podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej19
73.Szumczyk Iwona  matematyka223
74.Taler Patrycja j. angielski22
75.Turczynowski Norbert  religia27
76.Tyrpak Joanna  przedmioty logistyczne203
77.Waśniewska Ewa  przedmioty zawodowe119
78.Wichrowska Agnieszka Matematyka31
79.Wiciak Ewa biologia32
80.Wierzbicka Małgorzata  Technologia gastronomiczna
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Podstawy żywienia dietetycznego
Pracownia technologii gastronomicznej
222
81.Wojciechowski Marcin informatyka, przedmioty zawodowe informatyczneZ2
82.Worhacz Oksana Konsultacje21
83.Wysoczańska Renata Wychowanie fizycznePion sportowy, gabinet nauczycieli w-fu
84.Zielska Monika język polski/rewaalidacja122
85.Ziemieńczuk Jolanta  język polskipokój nauczycielski
86.Zima Katarzyna j. angielski30
87.Zioło Beata Przedmioty zawodowe grafika i projektowanie publikacji, informatykaZ5
88.Zujewicz Renata WOS, historia i teraźniejszośćpokój nauczycielski
89.Żukrowska – Witek Anna przedmioty logistyczne18
Skip to content